Ett lyckligt slut

Loki kan ibland bli stressad av att åka spårvagn så det var helt fantastiskt att kunna få transport till Blå Stjärnan! Återigen, tack så mycket för att ni finns!”

Det finns vissa livsmedel som vi människor älskar men våra fyrbenta vänner inte alls mår bra av att äta, som till exempel choklad. Hemma hos matte Sofia och hunden Loki råkade lite choklad ligga framme. Loki var snabb som vinden och i ett nafs var chokladbiten uppäten. Matte Sofia upptäckte snabbt vad som skett och pratade med en veterinär via FirstVet som rådde till omedelbart veterinärbesök.

Svenska Djurambulansen var bara ett samtal bort och 20 minuter senare kom vår volontär Daniela och hämtade både Loki och Sofia. De begav sig till Blå Stjärnans Djursjukhus AB där de fick hjälp med att göra sig av med chokladen.

Tack vare snabbt ingripande och veterinärvård kunde de åka hem redan samma kväll, och Loki klarade sig utan skador.

Vill du stötta oss så att vi kan fortsätta hjälpa djur och djurägare i nöd? Swisha en slant till 123 618 8247 så kan vi vara med och göra så att fler historier får ett lyckligt slut. Ditt bidrag gör skillnad! 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på google
Google+