Hunden Maja överlevde utan komplikationer

”Otroligt att jag kunde få er hjälp. Min hund Maja överlevde utan komplikationer” -Anna, matte till hunden Maja.

Panik. Mitt i natten vaknade Anna upp av att hennes hund Maja krampade. Hur hon än försökte kunde hon inte få kontakt med hennes älskling. Själv var Anna sjuk i lunginflammation och kunde omöjligt bära ut sin 40 kg tunga familjemedlem i bilen för att ta sig till veterinär.

Anna ringde då till oss och vi kom självklart för att hjälpa till. Maja var fortfarande medvetslös när vi anlände och fick läggas upp på en bår för att kunna bäras in i djurambulansen. Vi körde hunden Maja och matte Anna till Blå Stjärnans Djursjukhus AB där Maja fick vård. Hon fick behållas på djursjukhuset för observation, men klarade sig mirakulöst nog utan några komplikationer.

Vi är alltid glada när våra larm blir solskenshistorier och det glädjer oss när vi får vara till hjälp för djur och djurägare.

Hjälp våra djurambulanser att fortsätta rulla genom att swisha en slant till 123 618 8247. Ditt bidrag kan vara skillnaden mellan liv eller död ❤️

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på google
Google+