Ny TIA-insamling

Några gånger om året gör vi extra krafttag att med våra följare på Facebook för få ihop pengar till vår ideella verksamhet. Vi kallar dessa för TIA-insamlingar, då vi ber alla följare swisha en  tia (10 kr) i hopp om att många bäckar små ska hjälpa oss att hålla verksamheten i gång. Många skänker en extra slant, men vi är glada för varje peng vi får, liten som stor.

I slutet av mars var det dags igen och vi är så övermäktigt glada och stolta över att vi fick ihop hela 156 275 kronor! Pengarna kommer oavkortat att gå till inköp av nya djurambulanser, då vi är i stort behov av att byta ut två av våra gamla trotjänare (Forden och Nissan som idag går som ”andrabilar” i Gbg och Sthm). Så vi hoppas att vi senare i år kommer att ha fått ihop tillräckligt med medel för att kunna investera och byta ut våra gamla bilar. TACK till alla som har skänkt och engagerat er! Det är med er hjälp vi kan finnas till för fler djur och djurägare som i nöd.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på google
Google+