”Vi trodde aldrig att han skulle överleva.”

En dag vägrade hunden Miloue att lägga sig ned. När kroppen knappt bar honom längre fick matte Mia och hennes sambo till slut hjälpa Miloue att lägga sig på golvet. Mia ringde till veterinären som misstänkte ”hot spot”, ett kraftigt fukteksem som kan vara mycket smärtsamt. Men inga eksem kunde hittas för tillfället, så de fick avvakta med att åka in till djursjukhuset.

Morgonen därpå bröt eksemen ut. Mia som själv inte har körkort var ensam hemma och mindes då oss på Svenska Djurambulansen. Hon ringde jouren och vi åkte hem till Mia och Miloue, för att hjälpa dem med transport direkt till veterinär.

Där konstaterade man att det var just ”hot spot” som Miloue drabbats av. Han behandlades hemma i två veckor och behövde få morfin för att lindra den värsta smärtan. Om fukteksemen inte hade gett med sig skulle de kanske blivit tvungna att amputera svansen, men han fick behålla den – tack vare snabb hjälp och rätt åtgärder ❤️

Vi på Svenska Djurambulansen finns tillgängliga i hela Västra Götalands län och Stockholms län om ditt djur plötsligt skulle insjukna. Hjälp oss att fortsätta finnas där för djur och djurägare i nöd genom att swisha en gåva till 123 618 82 47 eller bli månadsgivare.
Tack för ditt stöd ❤️

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på google
Google+