Analyst sökes

Är du en sann djurvän som har ett stort intresse för siffror och statistik? Trivs du med administrativa uppgifter och att analysera data? Då kan det vara dig vi söker som Analyst till vårt Sociala medie-team.

Svenska Djurambulansen är en ideell förening som brinner för att hjälpa djur i nöd. Tack vare en kombination av gåvor och ideella insatser kan våra djurambulanser rulla dygnet runt, under årets alla dagar. På så sätt kan vi hela tiden finnas där med en säker och professionell transport för djur och djurägare i nöd och minska onödigt lidande.

Vad vi behöver
En person med ett stort intresse för att sammanställa statistik och analysera data samt en nyfikenhet hög administrativ förmåga och goda kunskaper i Microsoft 365.

Vad rollen innebär
Uppdraget som Analyst är i huvudsak ett administrativt uppdrag.
Exempel på uppgifter:

  • Sammanställa, utvärdera och analysera statistik.
  • Utveckla strategier för förbättrad kommunikation och aktivitet i våra digitala kanaler.
 

Vi söker dig med

  • Erfarenhet från arbete med sociala medier och marknadsföring
  • Tidigare erfarenhet från administrativt arbete och mycket god administrativ förmåga
  • En strategisk förmåga och ett analytiskt tänkande
  • Stort intresse för omvärldsbevakning, trender och framtidsspaning
  • Goda kunskaper i Excel och Microsoft 365
  • Hög ansvarskänsla och förmågan att arbeta självständigt
 

Det viktigaste är att du har ett stort engagemang och en positiv attityd. Stödet och kompetensen inom föreningen är god och du kommer få den stöttning och de förutsättningar som du behöver för att kunna utföra ditt uppdrag på bästa sätt och utvecklas.

Övriga krav

  • Delar vår värdegrund: Empatiskt, helhjärtat och professionellt.
  • Har möjlighet att avsätta cirka 4-6 timmar/vecka till uppdraget.

När och hur uppdraget sker

Ditt arbete sker digitalt och mestadels kan du enkelt styra din tid själv. Gruppmöten och vissa moment hålls ibland fysiskt i Göteborg så därför ser vi gärna att du bor i regionen.

Det här kan vi erbjuda dig:

Inom föreningen engagerar sig omkring 120 volontärer som alla delar den stora kärleken till djur. Vår verksamhet täcker hela Stockholms och Västra Götalands län.

Som volontär hos oss blir du en del av en gemenskap som brinner för att hjälpa djur och djurägare i nöd. Du får utbildning internt om hur föreningen, jourverksamheten och uppdraget fungerar och självklart stöd från din teamledare löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Observera: Formuläret är till för alla typer av administrativa uppdrag så därför behöver du som söker ange att du söker som just Analyst.