Företagssponsring

Som företagssponsor kan du välja mellan två typer av sponsring: Generell eller Specifik, läs mer nedan om vad de innebär.

Generell företagssponsor

Som generell sponsor så stödjer ditt företag hela vår verksamhet med en summa varje år och som vi använder där de behövs som mest. Du väljer själv hur mycket du vill ge.

Kontakta vårt kansli för att lägga upp passande företagssponsring.

Beroende på storleken på ert givande så får ni i motprestation av oss allt från er logo på vår ambulans till stickers som ni kan sätta på era bilar som visar att ni stödjer vår verksamhet.

Specifik företagssponsor

Som specifik sponsor så väljer ditt företag att stödja en specifik del av vår verksamhet, med materiella ting som vi annars hade behövt köpa in. Exempel på detta är kläder för våra volontärer, däck för våra ambulanser eller plats på konferensanläggning för våra kurshelger för nya volontärer.

Nedan följer en lista med vad vi säker just nu. Om du hittar något som ditt företag skulle kunna hjälpa till med så kontakta oss på kansli@svenskadjurambulansen.se

Vi håller helgkurser/helgmöten för våra volontärer ett par gånger om året. Detta innebär att vi gärna blir sponsrade med övernattning och möteslokal på kursgårdar runt Stockholm och Göteborg. (Övernattning fre-sön för cirka 10-15 personer)

Svarta pikéer (jourklädsel)
Vita pikéer (eventklädsel)
Tröjor/Jackor med tryck (klädsel för övriga uppdrag)
Mössor (jourklädsel)
Kepsar (jourklädsel)

Vinter- och sommardäck till VW Multivan (nya däck varje säsong)

Vi söker alltid efter professionella fotografer som kan hjälpa oss med fina bilder av våra volontärer och fordon.

Vi tar GÄRNA emot sponsring från bilföretag med nya fordon, liknande VW Multivan.

Rollups
Tält med tryck
Beachflaggor

Broschyrer
Visitkort

Sponsorer och samarbetspartners